evenementen en congressen

Het is de belangrijkste vraag voor ieder evenement of bijeenkomst: What’s in it for them? Waarom moeten jouw relaties naar jouw evenement komen?

live storytelling
Als het antwoord op die vraag niet helder is, gaan we eerst met de opdrachtgever om de tafel om het verhaal scherp te krijgen. Dat zijn altijd boeiende sessies, want het gaat over het DNA van een organisatie. Als het verhaal staat, is een evenement een prachtig medium om het te vertellen. Dan wordt het ‘live storytelling,’ waarbij de gasten vanaf de binnenkomst meegenomen worden. Uitnodiging, registratie-site, locatie, aankleding, ontvangst, catering, presentaties, films, entertainment, gastspreker; ieder onderdeel draagt bij aan de beleving van het verhaal. Dan wordt er na afloop over gepraat. Mond tot mond en via social media.

1 kans
Een evenement of bijeenkomst is ‘live’. Je hebt 1 kans om je verhaal te vertellen.
It better be good.

ervaring
Sinds 1994 hebben we honderden evenementen en bijeenkomsten mogen organiseren in opdracht van bedrijven, merken, overheden en goede doelen. We hebben twee promo’s: evenementen en congressen. Voor een aantal van de events in beeld wonnen we een award.

Wil je ons live spreken?
Bel dan 088 2840000 en vraag naar Henk Jan van Harten
Of stuur een mail naar henkjan@bureauvanharten.nl

Top